divendres, 19 de novembre del 2010

COIXÍ TÈRMIC 100% NATURAL amb pinyols de cirera

Aquí us presento el coixí tèrmic dissenyat per Kunnia. El coixí tèrmic s'escalfa al microones, al forn o damunt d'un radiador, i un cop calent, te'l coloques en la zona del cos que vulguis tractar. L'efecte de l'escalfor continuada alleugereix els dolors provocats per estats inflamatoris de la musculatura a causa d'un traumatisme, sobreesforç o tensió nerviosa. (aplicar el coixí sempre i quan es requereixi calor, ja que hi ha ocasions en que la lessió necessita aplicar fred).

El coixí està fet a base de pinyols de cirera i plantes aromàtiques, que quan s'escalfen desprenen olor i reforcen l'efecte terepeutic de la calor. Si voleu, podeu possar unes gotes d'oli essencial al coixí, un cop estigui calent, ja que reforçarà l'efecte terapeutic de les plantes.


Està fet en dues parts: una funda interior de cotó que conté els cereals i les plantes, i una funda exterior de lli natural, per poder rentar-la. Els botons són de fimo i estan fets a mà.

La llargada del coixí permet l'ús del coixí tant en la zona cervical, lumbar així com al llarg de la columna vertebral. Per evitar que el contingut es desplaci en un costat, aquest està dividit en tres seccions.

Podeu escollir el vostre coixí a joc amb les bosses de lli dels lots (taronja, verd i lila), o bé demanar un estampat exclussiu.
És important conservar correctament el coixí per evitar que es faci malbé amb la humitat. Per això us recomanem fer-lo servir de manera habitual, i guardar-lo en un lloc sec.

Aquest any com a novetat hem pensat fer els coixins amb pana fina. També hem fet un coixí és petit, per a zones més petites i aplicacions locals. Aqui teniu les noves propostes. 

4 comentaris:

  1. Hola,

    estic interessada en aquests coixins. Visc a Barcelona i he vist que hi veniu periòdicament. Com que no visc al barri de la Sagrada Família, em podríeu dir on queda la fira?

    Gràcies

    Jennifer

    ResponElimina
  2. He provat el vostre coixí de pinyols de cireres i m'ha encantat. M'agradaria comprar-ne mes . On us puc trobar mes a prop de Vilanova i la Geltrú .
    Gràcies

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Bones! Voldria saber quin preu té el coixí terapèutic? I si se us pot trobar a Girona? Gràcies!

    ResponElimina