dimarts, 10 de desembre del 2013

Novetats 2014

Em plau presentar les dues novetats d'aquest 2014.

Per una banda iniciem temporada amb una gamma de cremes facials i corporals, que atendran a les necessitats de les diferents tipologies de pell. Són cremes fetes amb ceres vegetals 100% naturals, olis i manteques vegetals, aigües florals provinents de destilació en alambí, principis actius de plantes i olis essencials.Els més petits de la casa, també tenen una llet corporal formulada per a la cura de la delicada pell del bebe.

Per una altre banda, ens introduim en el món dels perfums de la ma del perfumista i expert cosmetòleg, Fernando Ramos, qui ha dissenyat les 6 colònies que us oferim. Són colònies naturals, sense tòxics, fetes a partir de maceracions amb olis essencials. Us enamoraran en quant les oloreu. La carta de colònies inclou perfums dolsos com la colònia de violetes o de musk, perfums florals com la colònia de flor de taronger i de gessamí, aromes especiats com la colònia oriental, i perfums més secs com la colònia  de cedre.

Estic molt contenta de poder oferir aquestes novetats i espero que us animeu a provar-les i ja valoreu les seves virtuts. Sapigueu que si voleu regalar algun lot, podeu escriure'ns i us enviem el paquet allà on estigueu.




La Porxada de Granollers, Del Camp al plat
Colectiu d'Artesans del Vallès Oriental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada