dissabte, 6 de novembre del 2010

TARDOR ENTRE SABONS

Després d'uns mesos de tranquilitat i dedicació exclusiva a la meva filla Júlia, he tornat al taller a summergir-me entre bombolles i a crear nous sabons. Aquests mesos d'aturada del taller, he pogut llegir i aprendre molt a través d'internet, i ara torno amb més ganes de seguir investigant noves formes i nous reptes.
Gràcies a la generositat de molts artesans-artistes que ofereixen el seu coneixement obertament, he dedicat aquests mesos a aprendre i aprofundir en la meva passió sabonera. I he constatat que som moltes persones al món que estem tocats per la febre del sabó, i que totes ho vivint amb molta passió. Gràcies un cop més a la gent que forma part de comunitats virtuals com Mendrulandia, Pinsapo, i ultimament La Costilla de Adan, ja que sou una escola per tots els qui ens fascina aquest món i en volem aprendre més i més.

Fa un mes que he tornat a reemprendre l'activitat sabonera, i he creat uns sabons nous, amb formules més acurades i suaus. En Robert m'ha dissenyat unes noves etiquetes i en breus els tindré llestos per aquest Nadal. Així que en quant tingui la feina enllestida, us la mostro.
I espero que gaudiu provant els sabons tant com jo he gaudit fent-los. I com sempre segueixo oferint-vos els olis, ungüents i lots de regal .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada