dimarts, 7 de juny del 2011

Novetatsde Nadal 2013

 Després d'un any complicat per la dificultat de la conciliació familiar i la feina al taller, estic molt contenta que malgrat tot, puc aportar algunes novetats interessants.

Per una banda, iniciem temporada amb les cremes (facials, de mans i corporals)  que són una delícia i que crec que agradaran moltíssim. També els petits de la casa podran estrenar llet corporal per després del bany  i mitigar els efectes nocius que el fred causa a la seva delicada pell. La formulació està molt treballada
 i el resultat ha estat més que satisfactori segons el meu criteri.

Per altre banda, presentem  les colònies elaborades pel perfumista Fernando Ramos, un expert en cosmètica i  elaboració de perfums naturals,  que són una maravella i que un cop les proveu no podreu passar sense aquell aroma ensisador!  La carta de colònies inclou aromes florals com la Colònia de Gessamí i la Colònia de Flor de Taronger, aromes dolsos com  la  Colònia de Musk o la Colònia de Violetes, aromes  especiats com la Colònia  Oriental, i finalment aromes més secs provinents de fustes aromàtiques com la Colònia de Cedre.

Estic molt contenta de poder introduir aquestes novetats al catàleg de productes Kurasana, i ara només falta que els proveu i que sigueu vosaltres els que els valoreu les seves virtuts! 

Bon Nadal i millors festes!!!

1 comentari:

  1. HOLA BEA SÓC LA XELL EN AQUESTES FOTOS SURTIM TOTES .COM AMB VAS DIR . ADEU

    ResponElimina