dimecres, 5 de juny del 2013

 Sant Ponç a la Biblioteca de Can Oliveres de Lliçà

El passat mes de maig, la Biblioteca de LLiçà va organitzar varies activitats de coneixement del nostre patrimoni vegetal, en celebració de la diada de Sant Ponç.
Kurasana va fer dos tallers sobre les plantes remeieres i com les podem preparar per a fer-nos cosmètics i remeis medicinals.
Durant el mes de maig a LLiçà, podem gaudir d'un veritable espectacle floral. L'esclat de la pimavera  converteix les nostres passejades pels camins i camps, en moments de gaudi i connexió amb el nostre entorn. Em fascina passejar i coneixer les plantes que formen part de la farmaciola natural del nostre país.
Malgrat la inercia dels temps que vivim, veig com molta gent s'interessa per saber més sobre les plantes remeieres.  Com més es conegui el que les plantes poden fer per nosaltres,  més sensibilitat hi haurà envers el tema i el respecte pel nostre entorn creixerà.  Aquest és el sentit que vull transmetre ens aquests tallers. Si respectem la natura, ella ens oferirà infinitat de regals. Quan en aquest tipus de tallers puc sembrar aquesta llavor, ja em sento satisfeta de la feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada