dijous, 25 de setembre del 2008

QUI SOM?

Som dues enamorades de la magia de les plantes que poc a poc ens hem anat implicant en el projecte més i més. Però fem una mica d'història.
Em dic Beatriu, fa anys que em vaig interessar pel món de les plantes i el seu ús medicinal, i des d'aleshores que he anat any rera any, estudiant i aficionant-me més i més. La màgia d'aquest món m'ha captivat, i per aquest motiu vaig començar a elaborar alguns preparats medicinals, primer per la família i amics, i després pels amics dels amics, i finalment em vaig llençar a fer fires i mercats. El món del sabó em va enamorar i a partir d'aquest fil, vaig anar introduint-me cada vegada amb més interès en el món dels aromes i dels preparats comsètics i medicinals.

Fa un any es va afegir al carro la Sandra, una companya que també li va atraure aquest món de les bombolles i dels remeis a base de plantes. I ara el projecte el compartim entre les dues, doblant l'esforç i la ilusió.

Actualment ens dediquem molt parcialment a aquest tema, ja que tenim altres ocupacions professionals i familiars que ara per ara no ens han animat a dedicar-nos exclusivament. Però està en projecte poder fer-ho algun dia.

Aqui us presentem el nostre treball. En el blog anirem anunciant activitats nostres i d'altres que estiguin relacionades i puguin ser del vostre interès.
Esperem que us agradi

Bea Quintana i Sandra Fortado