dimecres, 18 de febrer del 2009

OLIS CORPORALS

Aqui teniu una mostra dels olis vegetals kurasana, olis verges de primera prensada en fred.
La mescla d'olis està basada en una combinació d'oli d'ametlles dolces, oli de sèsam i oli de germen de blat. Les proporcions de la mescla d'olis aplicades, permeten que aquests olis siguin absorbits perfectament per la pell.
Els olis essencials són naturals, és a dir, extrets de la destil.lació de planta medicinal i aromàtica a través del mètode tradicional de l'alambí. Alguns olis estan preparats a base d'olis essencials i altres estan macerats amb planta i es denominen oleolats (Oli d'hipèric i oli nutritiu infantil).
Actualment estic preparants els següents olis:

OLI ARBRE DEL TE (60ml) oli amb propietats cicatritzants, antibacterianes i antifúngiques. És un oli excel·lent per a tractar cremades,picors,fongs... és un excele.lent regenerant de la pell. Oli ideal per després de la depilació o d'un tractament exfoliant.

OLI DE MASSATGES (125ml) mescla d’olis vegetals reforçat amb olis essencials de plantes que activen la circulació, calmen el dolor i relaxen la musculatura.
OLI NUTRITIU DE ROSES (125ml), oli potenciat amb olis essencials de plantes amb propietats hidratants, regeneradores i calmants.
OLI DE CALÈNDULA (125ml), oli nutritiu ideal per a després del bany, indicat per a pell delicades o pel tractament de diverses afeccions de la pell (dermatitis, picors, irritacions, èczemes...)
OLI DE ROSA MOSQUETA (60ml) oli altament nutritiu, regenerant i cicatritzant s'utilitza per a prevenir l'envelliment prematur de la pell, com a cicatritzant en petites ferides, cicatrius o cremades lleus, així com ajuda a l'eliminació de taques a la pell. És un oli que es pot aplicar sol o diluit amb altres olis com el de jojoba o germen de blat. Si l'aplicació és facial, cal tenir en compte que és una mica fotosensible, i cal aplicar-lo a les nits.
OLEOLATS, olis macerats amb planta durant 40 dies
OLI D'HIPÈRIC (60ML) és el conegut oli de Cop o Oli de Flor de Sant Joan. És un oli molt preciat per les seves propietats antiinflamatòries i cicatritzants, i per tant molt recomanable de tenir en el botiqui domèstic. Com a antiiflamatori, el farem servir en cas de cops i contusions, luxacions i sangtraïts, ja que ajuda a la reabsorció de l'hematoma. Com a regenerador i cicatrizant, el farem servir en talls, cremades, irritacions cutanees i fins i tot eczemes i psoriasis. Aquest oli també és fotosensible, així que ens el posarem en zones protegides de la llum o bé evitarem l'exposició al sol de la zona a tractar.
OLI NUTRITIU INFANTIL (125 ML) aquest oli està compost d'una mescla d'oli de sèsam, oli d'ametlles i germen de blat, macerat amb flor de calèndula, camamilla i espígol durant 40 dies. En acabat aquest temps, els components actius d'aquestes plantes ja han extret els principis en l'oli, que passem a filtrar. És un oli molt beneficiós i curós amb la pell dels més petits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada